Skip to content

Vrouw (34 jaar)

’Ik doe ‘m aan en de storm in mijn brein en lijf gaat liggen’

“Ik ben ontzettend blij met het drukvest. Het helpt me kalmeren wanneer ik veel onrust voel in mijn hoofd of lijf. Ik doe ‘m o.a. aan wanneer ik voel dat mijn hoofd te druk is. Het lost niet alles meteen op maar ik wordt er wel direct rustig van. Als ik een lange dag heb gehad of veel indrukken… dan doe ik ‘m aan en gaat de storm in mijn brein en lijf liggen. Dat is heel fijn want juist door alle indrukken van een drukke dag kom ik ’s avonds en vaak ook bij het in slapen komen maar moeilijk tot rust. Als ik aanvoel dat ik weer uren wakker ga liggen doe ik ‘m voor ik in bed stap soms ook aan. Dan lig ik eerst 20 min rustig met het vest en voel ik dat mijn lijf (en daarna mijn hoofd) tot rust komen. Daarna doe ik ‘m uit en ga ik slapen Ik heb ook een recensie gelezen van een jongen die ermee sliep, zo kwam ik op het idee ‘m voor de nacht aan te doen.”

– Anoniem, vrouw (34)

Back To Top